Häämeikki ja suunnittelu

98 €

Sisältää yhden koemeikin 60min + 60min.

timanttitiikeri.fi

Jalkahoidot, kasvohoidot, käsihoidot 

ja meikkauspalvelut - hinnasto 2021

Copyright © Mainosallas 2021

Meikkauspalvelut

Päivämeikki

45 €

Pakettihoito ja juhlameikki

120 €

Iltameikki

65 €

´Suositellaan ennen tärkeää tilaisuutta´

Kasvojen kuorinta ja heleyttävä naamio, tehoseerumi ja meikinalustippa, käsihoito ja kynsien lakkaus, meikki.

Kasvohoidot

Phyt's puhdistava kasvohoito (60min)

68 €

Puhdistava kasvohoito normaali -ja seka -iholle sekä rasvaiselle iholle. Tasapainottaa ihon toimintaa, rauhoittaa ja puhdistaa ihoa. Raikas, kuulas ja puhdas iho.

Phyt's Soin energie vitale -kasvohoito (60min)

78 €

Heleyttävä ja kirkastava hoito kaikille ihotyypeille. Ennaltaehkäisee ihon vanhenemista,uudistaa ja aktivoi tehokkaasti solutoimintaa. Parantaa ihon kosteuspitoisuutta, lisää ihon hapenottakykyä. Kirkastava ja heleyttävä hoito.

PUHDISTAVALLA JA RAIKASTAVALLA KASVOHOIDOLLA KOHTI SYKSYÄ!

`EQUILIBRE Purifiant (60min)

68 €

Tasapainottava ja puhdistava kasvohoito, joka sopii seka-/rasvaiselle iholle. Hoito sinulle, jos ihosi tuntuu rasvaiselta, on epäpuhdas, kiiltää, mustapäitä ja näppyjä ilmestyy kasvoille erityisesti t- alueelle.

SOIN ÈQUILIBRE NOURRISANT (60min)

68 €

Tasapainottava, kosteuttava ja ravitseva kasvohoito kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Hoito sinulle, jos ihosi on karhea, kuiva, hilseilee ja kiristää.

Phyt's Soin capyl -kasvohoito (60min)

82 €

Herkän ja cuperoottisen ihon hoito. Vahvistaa hiusverisuonistoa, tasapainottaa ihon toimintoja ja rauhoittaa herkkää ihoa.

Luonnonmukainen Manuka tehokosteuttava hoito (30min)

48 €

Manuka-hunaja sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Se toimii myös antioksidanttina suojaten ihoa ja raviten sitä. Todella ravintorikasta hoitoa iholle, jossa paljon luonnonmukaisia ainesosia, jotka myös rauhoittavat ihoa.

'Sarja on tarkoitettu kotihoitoon, joten tule tähänhoitoon tutustumaan sarjaan ja samalla saat kevyen rentoutus hetken.'

Phyt`s Skin Renov - kemiallinen kuorintahoitosarja

480 €

Hoito epätasaiselle iholle, tasoittaa arpia, supistaa ihohuokosia. Kirkastava ja vaalentava hoito pigmenttiläiskille. Tehokas uudistava hoito ikääntyvälle iholle. Hyvä myös hilseilevälle iholle. 4x sarja hoito, jossa käytetään 30% glykolihappoa.


Sis. 4x 60min konsultointi käynti ja kaksi hoitotuottetta kotiin.

Täydellinen ihonhoidon opastus (60min)

30 €

Ripset ja kulmat -väri ja muotoilu

35 €

Hoidon yhteydessä 25 €

Kulmien värjäys ja muotoilu

Ripsien värjäys

25 €

15 €

Kun varaat ajan myymälän asiointiin niin voimme rauhassa katsoa juuri sinulle sopivat tuotteet ja syventyä esim. iho ongelmaasi laajemmin. Tunnin ajalla katsomme kokonaisvaltaisesti sinulle sopivat tuotteet aina ravintolisistä alkaen ja annan sinulle suositukset mukaan tuotteista. Aika ei velvoita ostamaan vaan saat kokeilla tuotteita rauhassa myymälässä ja voit saada muutaman näytteen mukaasi. Huom! Kahden tuotteen ostosta palvelu on maksuton.

Jalkahoidot

Basic - jalkahoito (60min)

69 €

Perus terveydenhoidollinen jalkahoito sis. kylvyn, kynsien siistiminen, kovettumien poisto ja rasvaushieronnan.

Special -jalkahoito (70min)

75 €

Terveydellinen jalkahoito diabeetikoille, sisältäen diabetes tutkimuksen jaloille, lisäksi perushoito kuten Basic-hoidossa. (tähän hoitoon ei kuulu kylpy)


Phyt's spa -jalkahoito (75min)

86 €

Kylpy, kuorinta, jalkojen terveydellinen hoito; kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta.

Varpaan -tai käsien kynsien lakkaus

15 €

Jalkahoidon yhteydessä

Varpaan kynsien lakkaus omalla lakalla

5 €

Hygienia syistä emme käytä hoidoissa yhteisiä lakkoja. 

Käsihoito

28 €

sis. lakkauksen. Vain jalkahoidon yhteydessä.

Parafiinihoito käsille tai jaloille

32 €

Hoidon yhteydessä 25 €

Käsihoidot

BAEHER SPA- käsihoito, lakkaus ja kotihoito tuotteet

Nyt uusi ylellinen Baeherin Spa- käsihoito, joka sisältää käsien kuorinta, käsihieronta, rasvaus, kynsinauhojen hoito sekä kynsien muotoilu ja lakkaus. Tähän pakettiin kuuluu kotiin vietäväksi Baeherin kynsilakka 11ml sekä 75 ml käsivoide, joista voit valita lemon, passion tai hunajamelonin tuoksun.

78 €

Ensiapu stressaantuneelle
keholle ja mielelle!

Hoito nyt harjoitteluhintaan!

40 € (norm. 68 €)

Brain Relief® –hoidon keskeisimpänä tavoitteena on  syvä rentoutuminen. Se tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotannot kehossa täsmäkosketuksen avulla. Samanaikaisesti vähennetään maksimaalisesti stressihormoni kortisolin tasoa. Hoidolla myös parannetaan hapensaantia ja aktivoidaan hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Valitsemalla "Hyväksy" hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksy