timanttitiikeri.fi

Meiltä terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluja arkeen ja juhlaan!

Copyright © Mainosallas 2021

Meikkauspalvelut

Meikkauspalvelut meiltä arkeen ja juhlaan!


Meiltä häämeikin suunnittelu ja toteutus, häämeikkiin kuuluu myös koemeikki.


Monipuolista pakettihoitoa ja juhlameikkiä suositellaan ennen tärkeää tilaisuutta; kasvot kuoritaan, kasvoille laitetaan heleyttävä naamio, tehoseerumi ja meikinalustippa, pakettiin kuuluu myös käsihoito, kynsien lakkaus ja meikkaus!

Jalkahoidot

Jalkahoidossa panostamme hyvinvointiin ja terveyteen, esimerkiksi Basic - jalkahoito on perusterveydellinen hoito missä panostetaan muunmuassa kovettumien poistoon ja kynsien siistimiseen. Valikoimastamme löytyy myös ylellistä hemmottelua jaloille!

Kasvohoidot

Kasvohoidot laadukkailla tuotteilla!

Kasvohoidoistamme löytyy puhdistavaa, kosteuttavaa, rauhoittavaa ja heleää hoitoa kaiken tyyppisille ihoille. Myös kulmien/ripsien värjäykset ja muotoilut!


HYVINVOINTIA SUURELLA SYDÄMELLÄ!

TimanttiTiikeri tarjoaa terveys, kauneus ja

hyvinvointipalveluja naisille ja miehille!


Arvostamme luontoa ja eläimiä, sekä panostamme valikoimassamme myös laadukkaisiin tuotteisiin. Valikoimassa haluamme ottaa huomioon myös kotimaisuuden ja kotimaiset hyvät raaka-aineet.


Meiltä saat jalkahoidot, kasvohoidot, meikkauspalvelut ja myymälässämme voi käydä ostamassa tuotteita kotiin ja lahjaksi. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin! Tervetuloa kauneushoitolaan ja verkkokauppaan!

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Valitsemalla "Hyväksy" hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksy