timanttitiikeri.fi

Yrittäjä

Katja Prökkinen  |  Kosmetologi, maskeeraaja, lähihoitoja


Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Vanhemmiten järjestys on vain muuttunut, niin että terveydestä on tullut ykkös asia. Ehkä myös sen takia, että olen käynyt vakavamman sairauden läpi.


Pystyn myös omalla elämänkokemuksellani hyvin ymmärtämään ihmisiä erilaisissa elämän tilanteissa. Liikkeeni päätavoite on tarjota ihmisille hyvää oloa, kauneutta, rentoutumista ja laadukasta palvelua. Huomioimme aina ihmisen terveydentilan ja suunnittelemme hoidon aina sen pohjalta.


Minulla on terveydenhuollon peruskoulutuksen lisäksi kauneuden ja hyvinvointialan koulutuksia. Rakastan omaa alaani juuri sen takia, että voin jatkuvasti oppia uusia asioita.


Helmikuussa aloitan brain relief rentoutushoito hoitajaksi opiskelun. Kevään aikana myös panostamme kosmetologisiin hoitoihin ja tuomme uusia hoitoja ja tuotteita valikoimaamme.

Lue TimanttiTiikerin kasvustoori

Copyright © Mainosallas 2021

TimanttiTiikeri

Tervetuloa terveys, kauneus ja hyvinvointipalveluja tarjoavaan liikkeeseemme Klaukkalaan!

Jalkahoidoissa on tärkeää käydä säännöllisesti ja pitää jalat hyvässä kunnossa. Basic ja Special hoidoilla kartoitetaan jalkojen kunto ja tilanne, jatkossa keskitytään hoitamaan jalkoja hoitosuunnitelman mukaisesti. 


Jalkahoitojen tavoitteena on pitää jalat terveenä ja hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkälle elämässä. Hoitolaamme on tervetulleita kaiken ikäiset naiset, miehet, tytöt ja pojat.

Panostamme laadukkaisiin hoitotuotteisiin ja suojiin, joilla ennaltaehkäistään vaivoja ja helpotetaan jo syntyneitä ongelmia. Neuvomme mielellämme juuri sinulle sopivat tuotteet kotiin.


Liikkeessämme toimii kanta-asiakas kortti, jolla toivomme asiakkaan sitoutuvan jalkojensa terveydenhoitoon. Jatkossa myös panostamme ihon kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin rentouttavien hoitojen kautta.


TimanttiTiikerin kanta-asiakas saa, joka kymmenennen minkä tahansa hoidon - 20% alennuksella + tuotelahjan. TimanttiTiikeri kannustaa tällä omalta osaltaan asiakkaitaan huolehtimaan terveydestään.


Meikkisarjoista löytyy Phyt´s, Silk oil of Moroccan sekä Young Living.

Young Livingin Savvyy Mineral- mineraali meikkien sävyt ovat tilattavissa kauttamme.


Arvostamme luontoa, eläimiä ja haluamme panostaa valikoimassamme myös laadukkaisiin sekä myös kotimaisiin tuotteisiin.


Vuoden 2020 teemana meillä on luonto ja panostamme liikkeessä tehokkaasti pakkausten kierrätykseen ja luontoystävällisyyteen.

TimanttiTiikeri löytyy myös sosiaalisesta mediasta! Seuraa meitä siellä niin saat ajankohtaisimmat tarjoukset ja tiedot facebookista ja instagramista, meidät löydät myös YouTube kanavasta!

TimanttiTiikerin kasvustoori tarinoita

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Valitsemalla "Hyväksy" hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksy